Logotype

  E-post: info@kretsloppsydost.se

  Kundservice 020-40 43 00

    Följ oss på Facebook

    Följ oss på Youtube

    Följ oss på LinkedIn

  Följ oss på Instagram

Utfyllnad

Kvalitetsutvecklare

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om jobbet

Kretslopp Sydost är Sveriges näst största kommunalförbund och servar över 185 000 invånare i åtta kommuner. Det som genomsyrar oss är att vi arbetar engagerat för att skapa ett hållbart, kvalitativt och miljöinriktat samhälle genom att överträffa i avfallshanteringen. Varje dag arbetar vi för att skapa kundupplevelser i världsklass samt bidra till ett bättre samhälle genom att ständigt vara i framkant i avfallshanteringen. Hos oss sätter vi alltid våra medarbetare, medborgare och miljö i fokus. Vi är måna om vår värdegrund och stolta över vårt arbetssätt i strävan att alltid bli bättre. Vi tillsätter en helt ny roll som Kvalitetsutvecklare och söker dig som vill vara med och kvalitetssäkra vårt arbete för att bidra till maximal utveckling. Vi erbjuder ett spännande arbete i en organisation som präglas av högt engagemang, drivkraft och ett starkt varumärke. Du kommer att tillhöra ett team där vi tror på dina förmågor och ger dig rätt verktyg för att lyckas i din roll. Tillsammans bidrar vi till ett bättre samhälle!

Arbetsuppgifter

För att du ska trivas i den här rollen behöver du älska utmaningar och att arbeta resultatorienterat, faktabaserat samt ha förmågan att se samband mellan orsak och verkan. Vi ser att din drivkraft är att omvärldsbevaka, ta fram statistik och göra skarpa analyser som utgör en grund för både förbättringsförslag och beslutsunderlag. Du analyserar kvalitetsläget i processer, arbetssätt och avtal. I rollen kommer du ansvara för avtalsuppföljningar, produktionsfrågor samt att upphandla och förnya avtal med leverantörer. I tjänsten ingår ansvarsområden som inköp, lager och underhåll av kärl samt att ansvara för mindre projekt som blir aktuella. Som Kvalitetsutvecklare ansvarar du för uppföljning av produktionen samt att data dokumenteras för framtida analyser och förbättringar i det dagliga arbetet. Andra arbetsuppgifter kan exempelvis vara att skriva och hantera olika rapporter.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen behöver du ha ett intresse för miljöfrågor, kundrelationer samt en stark drivkraft till att ständigt vilja förbättra arbetssätt och processer. För dig är det viktigt att utvecklas i din yrkesroll och ständig växa som individ. Som person är du nytänkande, lösningsorienterad, och strukturerad. Vi ser att du har ett stort mod och vågar utmana dig själv, dina kollegor och verksamheten. Vi ser att du har förmågan att prioritera och hålla tidsplaner samt att parallellt arbeta med olika projekt samtidigt. En föränderlig omgivning är naturligt för dig. Vi söker en prestigelös medarbetare som inspirerar genom sin skicklighet, personlighet och kompetens. Vi värdesätter en genuin driv- och utvecklingskraft samt en attityd som motiverar och engagerar teamet. Tjänsten kräver ett stort eget ansvar och självledarskap för att lyckas väl i tjänsten. Du har mångsidig erfarenhet av utvecklings-, kvalitets- och processarbete. Du värnar om att göra rätt från mig, ha ordning och reda samt arbeta tillsammans. Meriterande för tjänsten är högskoleutbildning samt erfarenhet av leverantörsdialoger och större avtalsskrivningar.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Urval och intervjuer kommer påbörjas efter sista ansökningsdag.

Vid frågor relaterat till rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-ansvarig, Sanna Johansson. Önskar du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef Malin Thörnblad.

Om anställningen

Lön: Enligt avtal

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön 

Anställningsvillkor

Heltid Tillsvidareanställning

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Kalmar i Kalmar län. 

Kontakt

Sanna Johansson, HR-ansvarig
sanna.johansson@kretsloppsydost.se

Malin Thörnblad, Avdelningschef
malin.thornblad@kretsloppsydost.se

Sök tjänsten här >> 

Sista ansökningsdag 15 augusti 2021

Kretslopp Sydost använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Jag godkänner