Logotype

  E-post: info@kretsloppsydost.se

  Kundservice 020-40 43 00

    Följ oss på Facebook

    Följ oss på Youtube

    Följ oss på LinkedIn

  Följ oss på Instagram

Utfyllnad

Jobba hos oss

Kretslopp Sydost är Sveriges näst största kommunalförbund och servar över 185 000 invånare i åtta kommuner med kvalitativ och miljöinriktad avfallshantering. Här jobbar ett 90-tal anställda. Av dessa arbetar de flesta som chaufförer eller på någon av våra återvinningscentraler. Verksamhetsstödet utgörs av av ett 20-tal personer som bland annat arbetar med ekonomi, kundservice och verksamhetsutveckling. Våra kontor är aktivitetsbaserade så det är en förutsättning att du trivs att arbeta digitalt i en sådan miljö. 

Vi är ett gott gäng! Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i en dynamisk och framgångsrik organisation med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare.

Tillsammans tar vi hand om avfallet som uppstår i alla hushåll, utbildar och informerar om avfallsförebyggande åtgärder i våra åtta medlemskommuner Kalmar, Oskarshamn, Torsås, Nybro, Mörbylånga, Vetlanda, Sävsjö och Uppvidinge.

Huvudsätet finns i Moskogen, strax väster om Kalmar. Våra kontor är aktivitetsbaserade, vilket gör det enkelt att arbeta från olika platser.

Inom Kretslopp Sydost arbetar vi enligt principen "Rätt från mig". Det innebär att varje medarbetare ständigt bidrar till att förbättra vår verksamhet; genom att göra rätt från sig och ständigt ser utvecklingsmöjligheter i våra processer.

Vi vill att du delar vår värdegrund ”Ett Kretslopp Sydost” och ”Rätt från mig” då det är grunden för vårt arbete med ständiga förbättringar. Vi är övertygade om att vi kan förbättra avfallshanteringen genom att alla medarbetare gör rätt från sig och ständigt ser utvecklingsmöjligheter i våra processer.

Kretslopp Sydost använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Jag godkänner